HÍREK

Beiratkozás menete – VÁLTOZÁS!

2020.03.31.

Kedves Szülők!

A Koronavírus veszélyhelyzetre való tekintettel az emberi erőforrások minisztere a 2020/2021. nevelési évre ill. tanévre történő óvodai és általános iskolai beiratkozásról szóló 7/2020. (III.25.) EMMI határozatában az óvodai beiratkozás menetét megváltoztatta!

Az erről szóló Hirdetményt olvashatják az óvoda honlapján, az óvoda Facebook oldalán és Zugló honlapján is.

Az eljárás menete a következő:

• A hivatalos lakcímnyilvántartás alapján minden olyan gyermek felvételre kerül az óvodánkba, akinek az óvodánk körzetében állandó bejelentett lakcíme/ tartózkodási címe van és 2020.augusztus 31.-ig a 3. életévét betölti.

2020. április 21.-ig felvételi döntés születik, minden olyan körzetünkbe tartozó gyermekről, akinek szülei nem jelezték felénk, hogy másik óvodába szeretnék beíratni gyermeküket.

• Azok a szülők, akiknek gyermeke nem a körzetünkben lakik, de mégis a Zuglói Játékszín Óvodába szeretnének felvételt nyerni a honlapon található Szándéknyilatkozat kitöltésével jelezzék az óvoda felé.

• A Szándéknyilatkozat dokumentum letölthető a www.zuglo.hu/ovodak oldalról illetve honlapunkról  ide kattintva.

• A nyilatkozatot elektronikus formában kérem eljuttatni az óvoda email címére: zugloi.jatekszin.ovoda@gmail.com legkésőbb 2020.április 17-ig.

Az óvodai jogviszony kezdete: 2020.szeptember 1.

A hivatalos okmányok benyújtásának ideje: 2020.szeptember 1. (születési anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, lakcímkártya)

Azok a szülők, aki idősebb (4-5-6 éves) gyermeket szeretnének be- illetve átíratni, jelezzék szándékukat a fenti email címen legkésőbb 2020.04.17.ig.

Együttműködésüket és megértésüket köszönöm:

 

Budapest, 2020.03.31.

 

Solymos Andrea

Óvodavezető

Elérhetőségeink:

Telefonszám: