Maci csoport bemutatása

Mackóbarlangunkba most költözött be 22 medvebocs, 13 fiú és 9 mackólány, kiscsoportosok. Hol bebújnak, hol kibújnak a barlangból, izgő-mozgó medvebocsok, fára másznak, mászókáznak. Reggeltől estig ugrálnának, fociznának, tornáznának. Nagyon szeretnek építeni, főzőcskézni, autózni, ugrálni. kiabálni. Szeretik a mesét, mondókát, szívesen énekelnek, táncolnak. Érdeklődnek környezetük iránt. Igyekszünk nekik változatos, színes, sokrétű tevékenységeket, élményeket és programokat biztosítani és lekötni az energiájukat.

Célunk, hogy a beszoktatástól kezdődően összetartó kis közösséget kovácsoljunk, hogy a közösségben minden kisgyermek megtalálja a helyét, s örömmel lépje át reggelente az óvoda kapuját. A legfontosabb feladatunk, hogy a ránk bízott bocsok egészségesen, sokoldalúan, harmonikusan fejlődjenek és boldogan éljék az óvodai életüket.

Éva néni (óvó néni), Szilvi néni (pedagógiai asszisztens) és Móni néni (dadus néni) terelgeti őket egész nap. Mackó mama módra szeretik, nevelgetik és tanítgatják az ő kis bocsaikat.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: