Süni csoport bemutatása

Pedagógiai programunk szerint nagy hangsúlyt helyezünk gyermekeink mozgására és mozgásfejlesztésére. A munkát egy testnevelő is segíti. Ehhez igyekszünk szép családias légkört környezetet biztosítani. Szociális érzékenyítésre valamint a másság elfogadására is nagy hangsúlyt helyezünk. Csoport jelenleg 20 fővel működik. A csoportban folyó életet, 2 fő óvodapedagógus/Bianka néni Gabi néni/ 1 dadus néni /Icu néni/ valamint szükség esetén szakképzet pedagógus asszisztensek segítik.

  • Logopédiai foglalkozások,
  • Egyéni fejlesztések óvodai iskolaérettségi felmérések,felkészítések.
  • Érdeklődés szerint angol nyelvoktatásban részesülhetnek a gyermekek
  • Néptánc oktatásnak is sok évre visszamenő hagyománya van.

Jelenleg 2018 -19-ben nagycsoportosok vagyunk. Harmadik éve vagyunk együtt. A csoportra jellemző, a nagyfokú önállóság, érdeklődés a körülöttük levő világ dolgai iránt. A csoport életét színesítjük közös kirándulásokkal/szülő,gyerek/ami azt is segíti hogy a gyerek és a felnőttek is megismerkedjenek egymással valamint közös barátságok kialakulását is elősegítik. Szervezünk a gyerekekkel közös programot óvodán kívül is. Táncművészeti Egyetem éves Diótörő előadásaira is megyünk minden évben amin a gyerekek nagy örömmel vesznek részt. Az idei tanévben a Bábszínházi előadás valamint állatkerti program is szerepel.

Célunk a gyermekek maximális felkészítése az iskolai életre, valamint de nem utolsó sorban a boldog vidám óvodai élet biztosítása.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: